Beachwear that makes you smile : )
articles | Waarom een strandlaken verleden tijd is.

Waarom een strandlaken verleden tijd is.

Kun jij je nog herinneren dat je als kind, na een duik in zee of in het zwembad, door je ouders in zo'n onzettend grootte handdoek werd gewikkeld? Heerlijk was dat, ik weet het nog erg goed. Nu lijkt het alsof de strand handdoek een stuk kleiner is geworden.. helaas is het zo dat ik een stukje groter ben geworden. Het strandlaken is waarschijnlijk nog nét zo groot. Maar is die nog steeds zo praktisch? Ook als je ouder en groter wordt?

Badhanddoek, badlaken of strandlaken?

Ja..er zijn veel namen voor het stukje (of eigenlijk stuk) stof dat je om je heen slaat om je af te drogen. Maar wat is nou het verschil tussen een strand handdoek, badhanddoek, badlaken en strandlaken? De bad handdoek is gemiddeld 100 x 50 cm, een badlaken 140 x 70 cm en het strandlaken of de strad handdoek is een slag groter: 180 x 100 cm.

Praktisch?

Nee. Wij vinden van niet bij Annie Son Beachwear. De handdoek is groot en zwaar, wat fijn is als je hem om hebt, maar in je tas is dat minder prettig. Zeker als hij nat is, nat blijft en vervolgens lekker gaat stinken. En ken je die reclame van de Albert Heijn? Stel, iemand gooit een ijskoud drankje naar je, welke je uiteraard wilt vangen, maar waar je nou net even 2 handen voor nodig hebt. Tja, dan sta je in je naakie. Ps.. met onze Annie Son poncho niet.

De Annie Son bad-, strand-, reis- en surf poncho

Je eigen mobiele pashokje, soepel, zacht, comfortabel, lichtgewicht, snel- én goeddrogend, super stylisch, hippe hamamdoek, uniek, handgemaakt, biologisch, duurzaam, compact. Wat wil je nog meer? Oja, je hebt twee handen vrij, voor het geval je een ijskoud drankje moet opvangen met 2 handen.

Zeg maar gedag tegen je strandlaken, badlaken, badhanddoek en HI tegen de Annie Son hamam poncho. Je krijgt er geen spijt van, we promise.

{{ number }}

{{ $localize('billing.title') }}

{{ $localize('address_form.name') }}
{{ $localize('address_form.email' )}} {{ customer.email }}
Telefoon nummer
{{ $localize('billing.use_different_shipping_address') }}
Ik ga akkoord met de voorwaarden zoals beschreven op  annieson.com/terms.
Ik ga akkoord met de voorwaarden zoals beschreven op  annieson.com/shipping.