Beachwear that makes you smile : )

Veelgestelde Vragen

Wat is een surf poncho

Een surf poncho is een dubbele handdoek met hoofd gat en capuchon, waardoor je deze kunt aantrekken. Hierdoor kun je makkelijk buiten omkleden zonder het koud te krijgen.

Surfers gebruiken de poncho veel om gemakkelijk en in alle privacy hun wetsuit aan te trekken, zonder het koud te krijgen. Bijvoorbeeld op de parkeerplaats of op het strand. Naast comfortabele warmtebron kan de surf poncho als handdoek worden gebruikt.

We zien bij Annie Son dat de van hamamdoek handgemaakte ponchos door veel meer dan enkel surfers wordt gebruikt. Ook onder de strandgangers, zomer- en winterzwemmers is de Annie Son Poncho populair. Buiten het strand om wordt de poncho ook volop gedragen. Waaronder op de boot, met vakantie of gewoon in huis.

Ben jij op zoek naar een duurzame, comfortabele én leuke surf poncho? Dan ben je bij Annie Son beachwear aan het goede adres!

De poncho die ik wil hebben is er niet meer. Kan ik deze nog krijgen?

Staat er SOLD bij de poncho? Dan is de exacte poncho op de foto verkocht. Soms is het echter mogelijk om dezelfde poncho te laten maken met de gewenste kleur hood. Neem even contact met ons op. om de mogelijkheden te bespreken.

Staat er sold out bij de poncho? Dan is deze helaas niet meer te verkrijgen.

Contact gegevens

Kan ik de poncho wassen?

Ja, dat kan zeker. Sterker nog, ze worden alleen maar fijner na enkele malen wassen. Je kunt het zien als een theedoek. Na een tijdje gaat hij alleen maar beter afdrogen. We adviseren tot 30 graden te wassen. We raden af om de poncho in de droger te stoppen.

Kan ik producten retour sturen indien deze niet bevallen?

Natuurlijk hopen we dat je op slag verliefd wordt op onze Annie Son producten en deze voor het leven wilt houden. Mocht het zo zijn dat een product niet bevalt, dan kan deze binnen een maand na aankoop retour gezonden worden. We retourneren het volledige bedrag, exclusief de verzendkosten. Deze zijn voor eigen rekening.

Bezorgen jullie buiten Nederland?

Ja. We bezorgen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Italie en Portugal. Let op, hier zijn extra kosten aan verbonden. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling op te halen op Scheveningen.

Kan ik ook langskomen op locatie om de producten te bekijken en/of te kopen?

Ja, langskomen kan op afspraak.

Maak een afspraak