Beachwear that makes you smile : )

Verzending

Voorwaarden

Bij het plaatsen van een bestelling op annieson.com wordt er akkoord gegaan met de voorwaarden zoals beschreven op annieson.com/terms.

Ophalen

Het is mogelijk om je bestelling op te halen op Scheveningen. Maak hiervoor een afspraak via de mail of via de telefoon. Zie onderaan voor alle contact gegevens.

Verzending

De verzendkosten binnen Nederland bedragen 6 euro. Annie Son producten worden verzonden met DPD. Producten worden binnen 2 dagen gereed gemaakt voor verzending. Houd rekening met een verzendtijd van 1-5 dagen. Alle levertermijnen zijn indicatief. Aan eventuele genoemde termijnen kan de consument geen rechten ontlenen. Overschrijding van een termijn geeft de consument geen recht op schadevergoeding. (artikel 11 lid 4)

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@annieson.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Het retouradres is:

Annie Son Beachwear
Boegstraat 28
2586 EV Scheveningen

info@annieson.com +31 6 15 94 16 00
BTW: NL003288661B25 KVK: 78120500

Uitzonderingen retourneren

Let op: Annie Son giftcards zijn niet retourneerbaar.

{{ number }}

{{ $localize('billing.title') }}

{{ $localize('address_form.name') }}
{{ $localize('address_form.email' )}} {{ customer.email }}
Telefoon nummer
{{ $localize('billing.use_different_shipping_address') }}
Ik ga akkoord met de voorwaarden zoals beschreven op  annieson.com/terms.
Ik ga akkoord met de voorwaarden zoals beschreven op  annieson.com/shipping.